Pentru profesioniști

Medicii de specialitate sau cu competenta in diabet, nutritie si boli metabolice pot apasa butonul de mai jos pentru a accesa informatii cu privire la dovezi clinice, studii de caz si solutii oferite de Accu-Chek.

mai mult

Sub 18 ani?

Acest site realizat de Roche Diabetes Care, pentru persoanele cu varsta sub 18 ani, contine instrumente interactive pentru a te ajuta pe tine si familia ta sa aflati mai multe despre diabetul zaharat.

Accu-Chek pentru copii
Pentru profesioniști
Sub 18 ani?
roche.com

Creează cont

Informații de înregistrare Profil membru Confirmarea înregistrării

Calitatea de membru este gratuită, iar informațiile oferite de dumneavoastră sunt protejate cu parolă.

* Câmpuri obligatorii

Informații de contact

Sex*:
--

Adresa de corespondență

Informații necesare înregistrării

Vă rugăm sa selectați mai jos dacă NU doriți să primiți informații ulterioare prin:

 

Roche Romania se supune legii nr. 677/2001 și este operator de date cu caracter personal, înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 7552

Vă asigurăm că toate informațiile pe care le deținem despre dvs. vor fi tratate în mod strict confidențial și nu vor fi furnizate altor parteneri în scopuri de marketing, cu excepția filialelor Roche și a altor companii care lucrează în numele nostru (de exemplu societăți care imprimă, ambalează și livrează corespondența noastră).

Roche Romania și reprezentanții desemnați vor folosi informațiile furnizate de dvs. pentru a vă ține la curent cu informații atent selectate și oferte despre care credem ca ar fi de interes pentru dvs.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice ROCHE ROMANIA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră - nume, prenume, profesie, loc de munca, date de contact (email, telefon) etc. Scopul colectării datelor este furnizarea de informatie despre produsele Accu-Chek apartinand Roche inregistrate in Romania.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate catre terte persoane.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la ROCHE DIAGNOSTICS ROMANIA cu sediul în Bucureşti, str. Polona 68-72, Clădirea Polona Business Center, etajul 3, sector 1, Telefon: +40 372 177 980, Fax: +40 372 177 959. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Email More... (295)