Pentru profesioniști

Medicii de specialitate sau cu competenta in diabet, nutritie si boli metabolice pot apasa butonul de mai jos pentru a accesa informatii cu privire la dovezi clinice, studii de caz si solutii oferite de Accu-Chek.

mai mult

Sub 18 ani?

Acest site realizat de Roche Diabetes Care, pentru persoanele cu varsta sub 18 ani, contine instrumente interactive pentru a te ajuta pe tine si familia ta sa aflati mai multe despre diabetul zaharat.

Accu-Chek pentru copii
Pentru profesioniști
Sub 18 ani?
roche.com

Întâmpinarea cu bucurie a primăverii

Indiferent dacă este vorba despre aerul cald care te îmbie afară, despre iarba care începe să înverzească sau despre florile care au înflorit, primăvara este o perioadă a reîntineririi. Aşa că, în timp ce treci către o stare mai primăvăratică a minţii, de ce să nu te foloseşti de această perioadă a renaşterii şi a reînnoirii pentru a te motiva să accepţi o provocare nouă sau să îmbunătăţeşti felul în care faci faţă uneia deja existente?

Primăvara este o perioadă minunată pentru  ca:

Să mănânci produse naturale. Imediat ce se schimbă anotimpul, vei putea încerca multe produse proaspete, aromate şi coapte. Angajează-te să încerci fructe şi legume cu care nu eşti obişnuit(ă), astfel încât să adaugi o diversitate plină de vitamine în mâncarea pe care o consumi.

Să te hidratezi. Înainte ca temperaturile să crească foarte mult, începe să acorzi atenţie cantităţii de apă pe care o bei – şi cauţi moduri de a o mări, astfel încât, până la mijlocul verii, să ajungi la o formă bună. Încearcă să bei zilnic minimum 8 pahare de apă.

Să te laşi de fumat. Dacă fumezi, este un moment excelent pentru a te opri şi pentru a te bucura de aerul proaspăt. Este unul dintre cele mai înţelepte lucruri pe care le poţi face pentru a opri progresul complicaţiilor. Aşa că, obţine tot ajutorul de care ai nevoie chiar acum, intrând într-un grup pentru renunțarea la fumat.

Să faci voluntariat. Acum, când lunile de iarnă au luat sfârşit, multe organizaţii caritabile duc lipsă de voluntari. Aşa că, indiferent dacă îţi place să lucrezi cu copii sau cu adulţi, să fii activi în biserică sau în grupuri sociale ori pentru alte cauze, voluntariatul este un mod excelent de a-ţi împărtăşi experienţele cu alţii.

Ce alte lucruri poţi face pentru a prinde forţe noi? Care sunt obiectivele sau proiectele de care nu te-ai mai ocupat? Fă o listă şi acţionează. Deseori, primăvara este singura încurajare de care ai nevoie.

primavara diabet