Home » Sisteme de masurare » GLUCOMETRUL ACCU-CHEK PERFORMA

Accu-Chek Performa

GLUCOMETRUL ACCU-CHEK PERFORMA
 • INTRO
 • BENZI
 • CARACTERISTICI
 • CUM SE FOLOSESTE
 • PRODUSE ASEMANATOARE
Glucometrul care gandeste pentru tine!

 

Noul Accu-Chek Performa ofera rezultate extraordinare datorita controalelor inteligente de siguranta. Tehnologia Performa ofera posibilitatea unei interactiuni precise a glucometrului, testului şi cipului de siguranta. Cu fiecare masuratoare, glucometrul verifica diferiti factori care pot influenta rezultatul şi reactioneaza in consecinta.

 

Printre acestia se afla:

 1. Detectarea subdozajului
 2. Compensarea temperaturii si umiditatii
 3. Verificarea expirarii testului
 4. Verificarea deteriorarii testului
 5. Avertizare hipo

Glucometrul Accu-Chek Performa foloseste testele Accu-Chek Performa care fac parte din sistemul conceput pentru persoanele care doresc ca testarea sa fie fara griji si demna de incredere.

Usoara aplicare a sangelui
Testele de dimensiuni mari si puternic absorbante necesita o proba mica de sange de 0,6 microlitri.

Atentionarea expirarii
Pentru a asigura rezultate corecte, glucometrul verifica data de expirare a testului printr-un cip de codare si te avertizeaza cand acestea sunt expirate.

Detectarea subdozajului
Sistemul indica daca este nevoie de mai mult sange.

Posibilitate de redozare
Cu testul Accu-Chek Performa este posibila redozarea in 5 secunde.

Atentionarea deteriorarii testului
Senzori de mare sensibilitate verifica daca testul este bun pentru a fi utilizat sau, in caz de deteriorare, daca trebuie inlocuit.

Sfat: Cand iei un test din flacon, asigura-te ca il inchizi imediat dupa aceea pentru a pastra calitatea acestora.

Conceput pentru a se adapta la schimbarea conditiilor de mediu astfel incat tu sa te poti testa oriunde… oricand, glucometrul Accu-Chek Performa realizeaza o serie de teste de control si corectii pentru:

 1. Temperatura (verifica temperatura cea mai potrivita & asigura compensare pentru conditii de modificare)
 2. Subdozaj
 3. Hematocrit
 4. Deteriorarea testului
 5. Expirarea testului

 

In plus, iti ofera:

 • Posibilitatea de a-ti personaliza glucometrul. Poti seta 4 alarme automate pentru 4 momente diferite din timpul unei zile pentru a-ti aminti cand sa testezi glicemia.
 • Rezultate sigure si rapide. Glucometrul are nevoie doar de 5 secunde pentru a masura si afisa rezultatele care sunt la nivelul unei testari de laborator.
 • Codare automata. Cipul de codare permite alertele testelor. In plus, programeaza glucometrul automat si actualizeaza caracteristicile glucometrului de indata ce noua tehnologie devine disponibila.
 • Avertizarea de expirare a testului.  Pentru a asigura rezultate corecte, glucometrul verifica data de expirare a testului printr-un cip de codare si te avertizeaza cand testele sunt expirate.
 • Detectarea subdozajului. Glucometrul semnaleaza aplicarea unei cantitati prea mici de sange pe test si ofera posibilitatea redozarii in 5 secunde.
 • Proba de sange. Numai 0,6 microlitri de sange sunt necesari pentru a realiza un test de glicemie.
 • Administrarea datelor. Ofera pana la 500 valori de memorie, afisand si ora si data pentru a monitoriza rezultatele.

Valori medii ale testelor. Glucometrul asigura valori medii ale testelor din ultimele 7, 14 si 30 de zile.

Pregatirea sistemului Accu Chek Performa
Ai nevoie de un glucometru, un test si un dispozitiv de intepare prevazut cu ac.

Ia un test din flaconul de teste si inchide imediat flaconul. Insereaza un test nou in directia sagetii pentru a porni glucometrul. Glucometrul va realiza automat verificari de siguranta, precum verificarea testului – atat de repede incat nici nu iti vei da seama. Verifica daca numarul de cod de pe ecran se potriveste cu numarul de cod de pe flaconul de teste. Simbolul testului si al picaturii de sange ( picatura2) apare pe ecran.

 

Masurarea valorilor glicemiei
De indata ce atingi testul, sangele va fi absorbit foarte rapid. Verificari suplimentare rapide de siguranta sunt realizate automat. Simbolul clepsidrei (clepsidra)  incepe sa clipeasca cand glucometrul a detectat o cantitate suficienta de sange. Daca este necesar, se poate aplica mai mult sange intr-un interval de 5 secunde. Rezultatul apare pe ecran dupa 5 secunde si este salvat automat in memorie impreuna cu ora si data.

Marcarea rezultatelor testarii

Poti “marca” rezultatul testarii cu un asterisc (asterix2) pentru a memora un rezultat special si pentru a-ti aminti ulterior ce imprejurari deosebite au influentat rezultatul. In timp ce testul se afla inca in glucometru si rezultatul este afisat, apasa o data unul din cele doua butoane ale glucometrului.  Rezultatul testului este salvat automat impreuna cu marcajul.

In plus fata de testarea din pulpa degetului, sistemul Accu-Chek Performa poate fi folosit pentru testarea cu probe obtinute din alte parti ale corpului inclusiv palma, antebrat, brat, copasa si gamba.1 Testarea din zone alternative (AST – Alternative Site Testing) necesita folosirea unui dispozitiv special de intepare – capacul AST.

Pentru mai multe informatii despre cum sa folosesti glucometrul, verifica Manualul utilizatorului Accu-Chek Performa.

1 Discuta cu medicul tau pentru a decide daca testarea din zone alternative (AST) este potrivita pentru tine.

 1. Bandelete Accu-Chek Performa
 1. Dispozitivul de intepare Accu-Chek Softclix

Dispozitivul de intepare mai putin dureros – ofera posibilitatea efectiva a recoltarii probei de sange fara durere datorita tehnologiei Clixmotion.

 

 1. Lantetele Accu-Chek Softclix

Lanteta Accu-Chek are 3 taisuri cu unghii optimizate care contribuie la penetrarea blanda si fara durere a pielii.

 

 1. Solutia de Control Accu-Chek Performa

Realizarea unui test de control cu solutia de control te ajuta sa te asiguri ca glucometrul si bandeletele/testele functioneaza corespunzator. Aceasta poate fi cumparata de la farmacie.

 

 1. Manualul utilizatorului

Cauta orice informatie cu privire la glucometrul tau in Manualul utilizatorului.

 

 1. Cutie de transport usoara

Protejeaza-ti glucometrul si pastreaza totul intr-un loc accesibil. Saculetul usor pentru noul Accu-Chek Active cuprinde glucometrul plus toate accesoriile de testare necesare, inclusiv bandelete, dispozitiv de intepare si lantete suplimentare.

 

 1. Baterie

Noul glucometru Accu-Chek Active functioneaza cu o baterie standard de tipul CR 2032.

 

 1. Capac AST

Cu ajutorul capacului AST plasat pe dispozitivul de intepare, poti obtine probe de sange din alte parti ale corpului – palma, antebrat, brat, copasa sau gamba. Pentru mai multe informatii apasa aici.

 

 1. Accu-Chek 360° View

Accu-Chek 360° View este un instrument usor de inteles care analizeaza  nivelul glicemiei, urmand ideea testarii structurate. Acesta transforma datele despre glicemie in informatii accesibile despre sanatate oferind posibilitatea de a integra rezultatele cu privire la nivelul glicemiei in viata cotidiana si permitandu-i medicului tau sa iti evalueze si adapteze tratamentul.

Descarca aici in format pdf.

 

 1. Accu-Chek Smart Pix

Accu-Chek Smart Pix este un dispozitiv care poate fi folosit pentru analiza nivelului glicemiei si pentru datele tratamentului de la glucometrul Accu-Chek. Analizele sunt afisate pe un computer in forma diferitelor rapoarte cu specificatii. Accu-Chek Smart Pix nu necesita o instalare software si poate functiona in 36 de limbi. Pentru a afla mai multe, apasa aici.

GLUCOMETRUL ACCU-CHEK PERFORMA
GLUCOMETRUL ACCU-CHEK PERFORMA
GLUCOMETRUL ACCU-CHEK PERFORMA